OPEN CALL: tilmeld dig pitch-træning for kreative virksomhedsledere

Vi nærmer os det næstkommende DCI GO! som finder sted i inspirerende rammer i Utzon Center d. 28.02.2022. Her møder investorer og kreative virksomheder hinanden til workshops, case-eksempler og faglige oplæg fra en bred skare af kreative, brancherepræsentanter og investorer. 

Et særligt programpunkt på dagen bliver rækken af pitch-sessions mellem kreative virksomhedsledere og matchede investorer. Her vil den kreative virksomhedsleder få en unik mulighed for at fremlægge sin virksomheds potentialer og investeringsmuligheder. 

For at forberede den kreative virksomhedsleder bedst muligt på investormødet, afvikler DCI et  workshopforløb med fokus på pitch-træning og forretningsmodeller. Kursets underviser er Anders Graabæk, forretningsudvikler og stifter af Validate Consult. Med et langt og veludbygget kendskab til den kreative branche og iværksætteri, har Anders Graabæk med stor succes vejledt og sparret med entreprenører og virksomheder i de kreative vækstlag, og hjulpet dem i gang med deres vækstrejser.

Undervisningsforløbet vil rumme konkrete værktøjer, sparring og træning i at pitche sin virksomhed i et format, som investorer er vant til. Målet er, at den kreative virksomhedsleder gennem kurset og hjemmearbejdet bliver klar til at fremlægge sin pitch for matchede investorer til DCI GO! i Aalborg. 

Forløbet er udarbejdet på baggrund af de erfaringer, Anders Graabæk har gjort sig som forretningsudvikler og virksomhedscoach samt de indsigter og evalueringer, vi i DCI fik fra mødet med de deltagende kreative virksomheder og investorer på vores kick-off event i november 2021. 

Tilmelding og yderligere information
Det er gratis at deltage i forløbet. Tilmelding sker her, via vores hjemmeside, under “pitch-træning”, hvor du samtidig kan læse mere om forløbet, underviseren og det praktiske.

Forrige
Forrige

Danish Creative Industries og Gudbjørg & Ejnar Honorés Fond vil med nyt samarbejde hædre Danmarks mest lovende kreative virksomheder med pengepræmier

Næste
Næste

Indsigter fra DCI GO! kickoff event d. 29.11.2021